ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ

ΤΙΜΗ: 5,90€ (100gr)

περιγραφη:

Ο Ζεόλιθος προέρχεται από την περιοχή της Θράκης με 95% καθαρότητα, που τον εντάσσει στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως. Είναι ένα φυσικό προϊόν που δημιουργείται μέσα από φυσικές διαδικασίες εκατομμυρίων ετών. Το όνομά του προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα, ενώ οι ιδιότητες και εφαρμογές του είναι τόσο σημαντικές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν εκπληκτικό.

οφελη:

Ο Ζεόλιθος διαθέτει τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία λειτουργεί ως ισχυρό αποτοξινωτικό για τον οργανισμό. Αποτελεί μια φυσική ασπίδα του οργανισμού, καθώς καθαρίζει τον οργανισμό από βαρέα μέταλλα, ελεύθερες ρίζες και τοξίνες. Παράλληλα εμποδίζει τις αλλεργιογόνες ουσίες από το να εισχωρήσουν στο αίμα και στο πεπτικό σύστημα. Σίγουρα με το ζεόλιθο ο σκύλος μπορεί να επωφεληθεί από πιο φυσικές λύσεις σε κοινά προβλήματα χωρίς τις σχετικές παρενέργειες των φαρμάκων.

Καταλληλo για:

N

ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

N

ισχυρότερα οστά και αρθρώσεις

N

βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, καθιστώντας το πιο ελαστικό

N

δερματικές παθήσεις

N

αύξηση ενέργειας και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον πεπτικό σωλήνα

N

τη δέσμευση των τοξίνων και τα βαρέα μέταλλα που απελευθερώνονται από το κάψιμο του λίπους, με συνέπεια αυτά να μην περνούν στον οργανισμό

N

τη θεραπεία του έλκους του στομάχου

N

την επιτάχυνση της επούλωσης των τραυμάτων

N

συνδέεται με τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα

N

τη μείωση των παρενεργειών της χημειοθεραπείας / ακτινοβολίας

Καλέστε μας στα:
210-9404797, 210-4836067