ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ)

ΤΙΜΗ: 4,50 € (50 ml)

περιγραφη:

Tο βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο, όπως το αποκαλούν συχνά, παράγεται από τις ανθισμένες κορυφές του θεραπευτικού φυτού Υπερικού (Perforatum Hypericum) ή αλλιώς Σπαθόχορτου ή Βαλσαμόχορτου. Είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και Οι Πατέρες της Ιατρικής Επιστήμης το παρασκεύαζαν και το χρησιμοποιούσαν για την αποθεραπεία διαφόρων ασθενών τους.

οφελη:

Είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που παράγεται με εντελώς παραδοσιακές μεθόδους. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις θεραπευτικές ιδιότητες που διαθέτει, οι οποίες αφορούν πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, μικροτραυματισμούς, μικροεγκάυματα, κ.τ.λ

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ:

Α, Β1, Β2, Β6, D, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία καροτενοειδή, χολίνη, νικοτιναμίδιο, νικοτινικό οξύ , πηκτίνη, β-σιτοστερόλη

Καταλληλo για:

N

μυϊκούς πόνους

N

τραβήγματα

N

σκληρύνσεις στο δέρμα αγκώνων και φτερνών

N

χτυπήματα – μώλωπες

N

την επούλωση τραυμάτων, πληγών και εκδορών

N

αρθριτικά

N

εγκαύματα

N

ανακούφιση από πόνους

N

επούλωση πληγών

N

τσιμπήματα από εντόμων

N

δερματίτιδες

Για εξωτερική χρήση μόνο. Στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα, αφού πρωτύτερα την καθαρίσουμε σχολαστικά κάνουμε επάλειψη, με ικανή ποσότητα βαλσαμέλαιου έτσι ώστε η περιοχή αυτή «να λαδωθεί».

Λίγη ποσότητα, χωρίς υπερβολές

Συνίσταται η αποθήκευση του Βαλσαμέλαιου σε σκούρο μπουκάλι μακριά από τον ήλιο και το ηλιακό φως και πάντα σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Καλέστε μας στα:
210-9404797, 210-4836067