ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΟ

ΤΙΜΗ: 4,30 € (750 ml)

περιγραφη:

Με 5% οξύτητα και μόλις 2Kcal ανά 15ml έρχεται μέσα από φυσική ζύμωση χωρίς φιλτράρισμα. Είναι ένας τύπος ξυδιού που γίνεται από τη ζύμωση του μηλίτη των μήλων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ζύμωσης, η ζάχαρη στο χυμό του μήλου κατανέμετε ανά βακτήρια και ζύμες σε αλκοόλ και στη συνέχεια σε ξύδι.

οφελη:

Το φυσικό μηλόξυδο έχει εκατοντάδες χρήσεις, είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνες χημικές ουσίες, εξασφαλίζει τη γενική ευημερία και βοηθάει στην υγεία του σκύλου μας με χαμηλό κόστος. Το μηλόξυδο περιέχει επίσης γαλακτικό, κιτρικό και μηλικό οξύ.

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ:

Α , Β , σημαντικά λιπαρά οξέα, ένζυμα, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο

Καταλληλo για:

N

την αντιμετώπιση της λανθασμένης λειτουργίας των ζωτικών οργάνων, όπως τα νεφρά, την ουροδόχο κύστη και το συκώτι και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για πέτρες στα νεφρά

N

την αντιμετώπιση του διουρητικού προβλήματος στην ουροδόχο κύστη ειδικότερα στις γάτες όπως λοιμώξεις νεφρών και ουρολοιμώξεις

N

την πρόληψη και αντιμετώπιση της ωτίτιδας

N

την αντιμετώπιση των καρδιακών παθήσεων

N

την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας

N

χρήση ως φυσικό εντομοαπωθητικό

N

καταπολέμηση μικροβίων, βακτηρίων, μύκητων

1 κουταλιά της σούπας στο νερό ή στο φαγητό (ανά 20 κιλά σκύλο)

Ένα διάλυμα με 50-50 νερό-μηλόξυδο σε μπουκαλάκι ψεκασμού (ή σε ένα πανάκι) ψεκάζοντας το σκύλο βοηθάει πάρα πολύ σε δερματικές παθήσεις, ενώ παράλληλα θα απαλλάξει το ζώο σας από τους ψύλλους.
Ένα διάλυμα με 1/3 μηλόξυδο και 2/3 νερό απλώνοντας το τοπικά βοηθάει σε οιδήματα, κοκκινίλες, μυκητιάσεις διαφορετικά αντικαθιστάτε το σαμπουάν του.
Ένα διάλυμα με 1/3 μηλόξυδο και 2/3 αποστειρωμένο νερό (ή φυσικό ορό) βουτώντας το σε βαμβάκι και καθαρίζοντας το εσωτερικό του αυτιού του προλαμβάνει ωτίτιδες και τη σκόνη στα αυτιά.

Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο
Καλέστε μας στα:
210-9404797, 210-4836067