ΓΚΟΤΖΙ ΜΠΕΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (GOJI BERRY)

ΤΙΜΗ: 2,90 € (120gr)

περιγραφη:

Το φυτό που δίνει το πολύτιμο μούρο goji berry φύεται σε απομακρυσμένες περιοχές της Κίνας, του Θιβέτ και της Μογγολίας. Από αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί από τη θιβετιανή και την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική για τις φαρμακευτικές, αντιγηραντικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Τα goji berry ονομάζονται επίσης «wolfberry» και «Lycium.» Δύο ποικιλίες του φυτού goji παράγουν το ίδιο φρούτο. Αυτά είναι γνωστά από το λατινικό όνομα Lycium barbarum και Lycium chinense.

οφελη:

Το γκότζι μπέρι (goji berry), κυρίως στην αποξηραμένη του τροφή, αναζωογονεί και δίνει ενέργεια στον οργανισμό, γι’ αυτό και αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία superfoods του 21ου αιώνα. Περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένων 19 αμινοξέα, 21 ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και βιταμίνες. Τα Goji Berry κατατάσσονται στην κορυφή του ORAC (Oxygen Radical ικανότητα απορρόφησης) στη λίστα, που σημαίνει ότι έχει την υψηλότερη ORAC.

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ:

Α, Β1, Β2, Β6, C και Ε

Καταλληλo για:

N

την πρόληψη καρδιοπαθειών

N

την προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία

N

τη σωστή λειτουργία των νεφρών

N

την ενίσχυση της ενέργειας

N

την μακροζωία

N

την μείωση της γλυκόζης στο αίμα

N

την αποτροπή της εμφάνισης διαβήτη και μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης

N

την βοήθεια της πέψης

N

την αποτελεσματική προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος χτίζοντας έτσι έναν γερό οργανισμό που αντιστέκεται αποτελεσματικά σε ασθένειες & παθήσεις

N

την προστασία του συκωτιού

N

τη βελτίωση της όρασης

N

τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

Καλέστε μας στα:
210-9404797, 210-4836067