ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΕΛΑΙΟ (ALOE VERA OIL)

ΤΙΜΗ: 5,90 € (50 ml)

περιγραφη:

Ετυμολογικά, η λέξη «αλόη» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «alloeh» και σημαίνει πικρή και λαμπερή ουσία ενώ η λέξη «βέρα», έχει τη ρίζα της στη λατινική και σημαίνει «αληθινός». Κατάγεται πιθανότατα από τη Βόρεια Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι. Η αλόη είναι ένα αυτοφυές φυτό που φύεται σε θερμές περιοχές του πλανήτη, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται σε αφθονία

οφελη:

Το λάδι αλόης είναι θαυμάσιο για αφυδατωμένο δέρμα, προστατεύει και συσφίγγει, ενυδατώνει και καταπραΰνει, ενεργοποιεί την αναδόμηση των κυττάρων, Ιδανικό για εγκαύματα, εκζέματα και άλλες παθήσεις του δέρματος. Δρα ως αναπλαστικό αντιφλογιστικό. Περιλαμβάνει επίσης γλυκοπρωτεΐνες που αναστέλλουν τον πόνο και τη μείωση της φλεγμονής, και πολυσακχαρίτες που ενθαρρύνουν το δέρμα  να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Η Αλόη μπορεί επίσης να καταπραΰνει και να θεραπεύσει τα τσιμπήματα από έντομα, εξανθήματα, ακμή και ψωρίαση.

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ:

Α, Β, D, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία καροτενοειδή, χολίνη, νικοτιναμίδιο, νικοτινικό οξύ , πηκτίνη, β-σιτοστερόλη

Καταλληλo για:

N

μυϊκούς πόνους

N

τραβήγματα

N

σκληρύνσεις στο δέρμα αγκώνων και φτερνών

N

χτυπήματα – μώλωπες

N

την επούλωση τραυμάτων, πληγών και εκδορών

N

αρθριτικά

N

εγκαύματα

N

ανακούφιση από πόνους

N

επούλωση πληγών

N

τσιμπήματα από έντομα

N

δερματίτιδες

Για εξωτερική χρήση μόνο. Στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα, αφού πρωτύτερα την καθαρίσουμε σχολαστικά κάνουμε επάλειψη, με ικανή ποσότητα έτσι ώστε η περιοχή αυτή «να λαδωθεί».

Λίγη ποσότητα, χωρίς υπερβολές

Συνίσταται η αποθήκευση της σε σκούρο μπουκάλι μακριά από τον ήλιο και το ηλιακό φως και πάντα σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Καλέστε μας στα:
210-9404797, 210-4836067