Καλέστε μας στο: +30 210 9404797 (Δευ.-Τετ.-Σαβ.:09:00 - 15:00 Τρί.-Πεμ.-Παρ.: 09:00 - 20:00)

Προφίλ

Σ

τη Voldogfood Ι.Κ.Ε ασχολούμαστε από το 2011 με τη διατροφή B.A.R.F

Αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρίας μας είναι η επεξεργασία και τυποποιήση φρέσκων τροφών για σκύλους και για γάτες. Προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες από σύγχρονα πιστοποιημένα σφαγεία και παραγωγούς με H.A.C.C.P KAI ISO.

Εμείς με τη σειρά μας , σύμφωνα με τον ορισμό του προτύπου ISO 22005 ακολουθάμε Downstream Ιχνηλασιμότητα προϊόντος (Traceability),η οποία είναι η ικανότητα παρακολούθησης(track) και ανίχνευσης της προέλευσης (trace) ενός προϊόντος κατά τη διάρκεια της παραγωγής και της διακίνησής του.Διασφαλίζοντας έτσι ότι το προϊόν μας έχει τη ποιότητα και την ασφάλεια που αναζητά κάθε καταναλωτής για το κατοικίδιο του.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Μοσχάτο με δυναμικότητα παραγωγής 10 τόνων ημερησίως, επεξεργαζόμαστε και συσκεύαζουμε το προϊόν με πλήρη αυτοματοποιημένο κύκλο εργασιών σε ειδικό ψυχώμενο χώρο στους 11οC που απαιτείται από την υγειονομική υπηρεσία. Έπειτα το προϊόν καταψύχεται σε επαγγελματικούς θαλάμους ψύξης σους -20οC και -40 οC

Με την υποστήριξη ειδικών και ζωωτεχνών στη διατροφή σκύλων και υπό την επίβλεψη κτηνιάτρων εξασφαλίζουμε ότι το προϊόν μας πληρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Φιλοσοφία

Σ

κοπός της εταιρίας μας είναι να συμβάλλει στη σωστή διατροφή του σκύλου μέσα από ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας καλύπτοντας τις ανάγκες του σκύλου και να πλησιάζει το τρόπο με τον οποίο τρεφόταν στη φύση εδώ και χιλιάδες χρόνια .

Χρησιμοποιόντας φρέσκα υλικά και τις κατάλληλες αναλογίες που χρείαζονται παρέχουμε ένα προϊόν όσο πιο κοντά στη φύση του σκύλου.

Η τροφή μας είναι η πρώτη επιλογή αν θέλει κάποιος να δίνει το καλύτερο για το σκύλο του.Προσφέροντάς του έτσι υγιεινά γεύματα , πλούσια σε θρέπτικα συστατικά και βιταμίνες και το πιο σημαντικό χωρίς καθόλου συντηριτικά και πρόσθετα χημικά συμπληρώματα.

 

Οι Εγκαταστάσεις μας